Grafi-id Reclamebureau in Waalwijk
Grafisch ontwerper

Grafisch ontwerper werkt met korte lijntjes

Werken met korte lijntjes gaat niet over de stijl waarin ik mijn grafische ontwerpen maken. Nee, het gaat over de communicatie met u! Ik ga graag een persoonlijke samenwerking met u aan om tot het gewenste eindresultaat te komen. Dit eindresultaat kan heel veel vormen aannemen. Zo kan ik een logo ontwerpen die helemaal past bij uw eigen merk of onderneming. Een logo is eigenlijk de basis voor al uw bedrijfsactiviteiten en waaraan mensen u herkennen. Dit zal een goede basis geven om een sterke en in het oog springende huisstijl van uw bedrijf op poten te zetten. Ook andere grafische uitgaves vloeien hier uit voort. Heeft u interesse in het inhuren van een freelance grafisch vormgever? Bel of mail mij dan even!

Huisstijl laten ontwerpen door een grafisch ontwerper

Zodra het logo is ontworpen en u een idee heeft van wat u wilt uitstralen, ga ik samen met u bouwen aan een ijzersterke identiteit! Als grafisch ontwerper weet ik precies de juiste vragen te stellen om erachter te komen welke richting u op wilt met de vormgeving van uw huisstijl. In deze stap ga ik uitgebreid met u in gesprek want het is erg belangrijk dat uw huisstijl matcht met uw boodschap. Zo laat u bije een (potentiƫle) klant echt een goede indruk achter! Dat is ook mijn missie waarin ik u van idee tot realisatie in zal bijstaan. Zodra de huisstijl staat, gaan wij samen bekijken welke grafische uitgaves nog meer van meerwaarde zijn voor uw bedrijf. Wilt u bijvoorbeeld mooi briefpapier kunnen uitdelen als u een cursus geeft? Of werkt u voornamelijk online en wilt u digitale formulieren versturen die passen bij uw huisstijl? Afhankelijk van uw wensen, realiseer ik het gewenste eindresultaat. Als grafisch ontwerper sta ik graag voor u klaar.

Grafisch ontwerper

Verschillende grafische uitgaves laten maken door een grafisch ontwerper

Zijn uw logo en huisstijl helemaal naar uw smaak? Dan is het tijd om te zorgen voor andere grafische materialen die zijn ontworpen door een grafisch ontwerper. Afhankelijk van uw diensten zijn er heel veel verschillende mogelijkheden. Als u bijvoorbeeld een bepaalde dienst wilt uitlichten kunt u hiervan een brochure laten ontwerpen. Hierin kunt u het verhaal achter deze dienst vertellen en alvast wat van uw werk laten zien. Een ideaal marketingmiddel dus! Of wilt u graag een visitekaartje achter laten bij iemand waar u zaken mee wilt gaan doen? Ook daarvoor zet ik graag mijn grafische skills in! Neem contact op voor meer informatie!