Grafi-id Reclamebureau in Waalwijk voor grafisch ontwerp en concepts, vormgeving en dtp. Ook freelance in te huren.
Huisstijl ontwerpen

Huisstijl laten ontwerpen voor een goede indruk

Wilt u graag een nieuwe huisstijl ontwerpen of wilt u uw bestaande huisstijl een verfrissende look geven? Of bent u startend ondernemer en wilt u een passende en herkenbare huisstijl laten ontwerpen? In beide gevallen staat er een grafische ontwerper te popelen om haar grafische skills in te zetten. Van alle grafische programma’s weet ik het naadje van de kous. Hierdoor heb ik alle grafische kennis in huis zodat u bij al uw (potentiële) klanten een goede indruk kunt achter laten. Uw visuele identiteit bepaalt namelijk het gezicht van uw bedrijf of onderneming. Dit is hét eerste moment waarop u communiceert met uw klanten. Klaar om uw bedrijf te laten opvallen? Neem dan contact met mij voor het laten ontwerpen van een indrukwekkende huisstijl.

Proces bij het laten ontwerpen van een huisstijl

Voorop staat dat ik het gehele proces nauw met u samenwerken. Door middel van korte lijntjes zorg ik ervoor dat u up-to-date bent van hoe de zaken er voor staan. Ik vind het belangrijk om samen met u te sparren zodat het eindresultaat daadwerkelijk op uw wensen is gebaseerd. U bent voor mij bent u geen nummer! Om uw huisstijl te laten matchen met uw bedrijf ga ik op zoek naar welk kleurenpallet bij u past. Deze moeten namelijk aansluiten op de boodschap die u wilt uitstralen. Heeft u al eens gehoord van de psychologie van kleur? Het kiezen van een kleur voor uw huisstijl is niet alleen een kwestie van smaak maar het loont ook om naar de betekenis van de kleur te kijken. Wilt u hier meer over weten? Ik sta u graag te woord.

Huisstijl ontwerpen

Laat een herkenbare huisstijl ontwerpen door een freelance grafisch vormgever

Wist u dat naast kleur de typografie ook een grote rol speelt bij de indruk die mensen hebben van uw bedrijf? Zo is het van belang om in ieder geval twee verschillende lettertypes te kiezen die naadloos op elkaar aansluiten. Kies in ieder geval voor een goed leesbaar lettertype en een lettertype die past bij uw manier van communiceren. Er zijn alleen tegenwoordig zoveel soorten lettertypes dat ik mij kan voorstellen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Ik adviseer u graag bij het uitkiezen van een mooi lettertype. Zodra de huisstijl is ontworpen, kunt u in het verlengde daarvan diverse andere grafische uitgaves laten ontwerpen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel of mail mij dan even!